Eat Natural repen:

De traditionele Eat Natural repen die het verantwoorde alternatief vormen voor candybars, ken je natuurlijk al lang. Flinke stukken noot, gedroogd fruit, een beetje chocolade of yoghurt…. gemixt en gerold tot een heerlijke reep. Onze repen worden gebakken volgens een eenvoudig recept. Hiervoor gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. Ook belangrijk, er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Alle repen maken we zelf. Met liefde en aandacht en daar zijn we trots op. Ze worden in kleine hoeveelheden bereid in onze eigen EAT NATURAL Makery. Al onze repen zijn glutenvrij en geschikt voor vegetariërs.

Lower calorie bars:

Ken je de lower calorie bars van Eat Natural al ?

Een assortiment snack-size repen met heerlijke recepten zoals je die van ons gewend bent maar dan slechts met maximaal 110kcal per reep ! Deze repen zijn dan wel “lower in calories” maar we hebben niks ingeleverd op de smaak. Proef zelf maar !

Bars with benefits:

Ook nieuw in ons assortiment zijn de zogenaamde Bars with benefits.

Drie nieuwe recepten, elk met hun eigen voedzame “benefits” en vooral onweerstaanbaar lekker. Verkrijgbaar met extra vezels, extra omega 3 of extra proteïne.

Kijk maar wat het beste bij jou past.

Showing 1–12 of 18 results

Showing 1–12 of 18 results