TASTEE, HEALTHEE & GLUTEN-FREE

MISTER FREE’D glutenvrije crackers zijn heerlijke, met de hand gerolde crackers op basis van hoge kwaliteit biologische ingrediënten.

We gebruiken traditionele granen zoals gierst en teff en superfoods zoals chia-, sesam- en lijnzaad. Daarom zijn onze extra krokante crackers hoog in vezel én omega 3. Omdat we de heerlijke smaak van de natuurlijke ingrediënten zo belangrijk vinden voegen we niets kunstmatig toe.

100% BRITISH

De makers van MISTER FREE’D geloven in overheerlijke glutenvrije producten ondanks dat ze glutenvrij zijn. Het concept voor glutenvrije crackers werd geboren in een klein keukentje in Shoreditch. Ondertussen produceert een family Bakery in Derbyshire de handgemaakte crackers in 4 opvallende smaken:

  • SESAME & CHIA SEED
  • CHEESE & POPPY SEED
  • TOMATO & OREGANO
  • FLAX SEED

Het leven is toch te kort en te leuk om alleen op een blaadje sla te leven en je schuldig te voelen over wat je in je mond stopt? Met de crackers van MISTER FREE’D is dat in ieder geval uitgesloten. Glutenvrij, gezond én lekker. Gewoon genieten dus, bij het ontbijt, de lunch, borrel of als snack.

Showing all 2 results

Showing all 2 results