In het hart van de Tiroolse Alpen worden de 100% biologische ontbijtgranen van VERÍVAL door lokale  boeren duurzaam verbouwd. Met de allergrootste zorg worden diverse soorten premium ingrediënten geselecteerd en volgens uniek recept met de hand gemixt met de (oer)granen. De oergranen worden speciaal voor VERÍVAL gere-cultiveerd en zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dat zie je en dat proef je! Uiteraard bevatten de biologische ontbijtgranen geen kunstmatige smaak-, kleurstoffen & conserveringsmiddelen. .

We zeggen bij VERÍVAL niet voor niets: Dit is ‘What organic breakfast should taste like’ 

Van eigen bodem
Vanaf 2009/10 zijn wij druk bezig met ons re-cultiveringsproject om eigen premium kwaliteit oergranen te kweken. Want alleen zelf gekweekte granen vinden wij goed genoeg om uitzonderlijke biologische VERÍVAL producten te maken. In de herfst van 2014 hebben wij eindelijk ons doel bereikt: alle vlokken die in onze muesli verwerkt worden, zijn uitsluitend afkomstig van onze eigen oergranen.

Oergranen
Alle vlokken die in onze biologische muesli’s gebruikt worden, zijn afkomstig van oergranen zoals eenkorn tarwe, emmertarwe, spelt, rogge en haver. Ze worden duurzaam verbouwd door zorgvuldig geselecteerde lokale boeren. Met ons eigen re-cultiveringsproject werken wij bij VERÍVAL hard aan het kweken van onze premium kwaliteit oergranen.

Handgemaakt
Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen en vertrouwen uitsluitend wat we met onze eigen ogen hebben gezien. Dat kost tijd, maar deze inspanning vinden wij het dubbel en dwars waard. Onze unieke Muesli, Cruesli en Havermout worden met liefde handgemaakt in het hart van de Tiroolse Alpen. Hierbij worden alleen de beste kwaliteit ingrediënten gebruikt. Het resultaat? Een geweldige smaak, een heerlijke geur en super aantrekkelijk om te zien.

De ideale basis voor een verantwoorde start van je dag.
Met fruit, noten of klassiek, onze muesli en granen variaties bevatten – als essentieel onderdeel van ieder uitgebalanceerd ontbijt – alle voedingsstoffen die je nodig hebt voor een energierijke start. Alles 100% handgemaakt in de Oostenrijkse Tirol.

Muesli
Met ons veelzijdig assortiment van natuurlijke Muesli’s is het moeilijk kiezen. Om een optimale voedingswaarde te leveren, hebben alle varianten een uitgebalanceerde combinatie van haver, spelt, tarwe en rogge aangevuld met gedroogd fruit, knapperige noten en oliezaden . Van biologische Oergranen Muesli met meer dan 40 % vruchten of de noten variant tot de glutenvrije variant met heerlijke havervlokken kokos & abrikoos.

Cruesli
Het recept van onze Cruesli is eenvoudig: de beste ingrediënten, veel aandacht, liefde en heel veel tijd. Onze Cruesli wordt zachtjes in de oven gebakken volgens een speciaal ontwikkeld proces om de knapperigheid van de varianten Havervlokken, Sinaasappel & Acerola, Bosvruchten en Blauwe bessen & Appel aan de ontbijttafel te kunnen garanderen.

Havermout
Fijngemalen havervlokken met zorgvuldig geselecteerde vruchten – met een beetje melk of water aan de kook brengen, roeren en paar minuten laten staan. Meer heb je niet nodig voor een lekker, verantwoord en biologisch ontbijt! Onze Havermout is er in de varianten Mango & Physalis, Bramen en Abrikoos & Honing en zijn natuurlijk 100 % biologisch.

Showing all 1 results

Showing all 1 results